Uw dossier inzien / online regelen – Huisartsenpraktijk Oud-Alblas – Oud-Alblas
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oud-Alblas
Schoolstraat 14 2969 BG
Oud-Alblas

Uw dossier inzien / online regelen

  1. Zelf-triage: voordat u de praktijk belt of online een afspraak inplant, kijk eerst zelf op de website van Thuisarts. Dit is een betrouwbare website, die door onze assistentes ook wordt gebruikt om zelfzorg adviezen te geven.
  2. Inzien uitslagen laboratoriumonderzoek: u kunt de uitslagen van onderzoek van uw bloed, urine etc. bekijken in de patiëntomgeving van het ziekenhuis, of in de patiëntenomgeving op onze eigen website. Heeft u vragen over uw uitslagen? Stuur ons dan gerust een bericht.
  3. Uw dossier inzien: log in op de patiëntenomgeving en bekijk aantekeningen / afspraken die de huisarts heeft genoteerd na uw laatste bezoek of telefonisch contact.
  4. Afspraken maken: log in op de patiëntenomgeving om de beschikbare dagen / tijden te zien en plan uw afspraak.
  5. Aanvragen herhaalrecepten: log in op de patiëntenomgeving en kies uit uw medicatielijst de medicatie die u wilt herhalen. Lukt dit niet? Bel dan de medicijnherhaallijn van uw apotheek.
  6. Bericht sturen / E-consult: log in op de patiëntenomgeving en typ uw bericht aan de huisarts. U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje / wond te laten beoordelen. Wij vragen u vooral gebruik te maken van het portaal, omdat mailen met de praktijk minder veilig is: uw mail kan onderschept worden of verkeerd terecht komen. Uw bericht wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.
  7. Video-consult: in overleg met de huisarts kunt u beeldbellen, in plaats van langskomen op de praktijk. Bel de assistente om een afspraak in te plannen.
  8. Thuis meten: voor sommige metingen hoeft u niet perse naar de praktijk te komen. Indien nodig kunt thuis 24 uur lang uw bloeddruk monitoren (wij lenen u hiervoor een meter uit). Ook een zogenaamd holter onderzoek kunt u thuis doen. Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.