Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Oud-Alblas – Oud-Alblas
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Oud-Alblas
Schoolstraat 14 2969 BG
Oud-Alblas

Praktijknieuws

Bereikbaarheid en spreekuurtijden vanaf 1 januari 2023

Vanwege de steeds toenemende druk op de spreekuren zien we ons genoodzaakt per 1 januari 2023 enkele aanpassingen te doen aan onze telefonische bereikbaarheid en aan de spreekuurtijden.

De assistente is in de ochtend bereikbaar van 8:00 tot 10:00 uur en van 11:00 tot 12:00 uur voor het maken van afspraken.
In de middag is de assistente bereikbaar van 14:00 uur tot 16:30 uur voor overleg, het opvragen van uitslagen en overige vragen.

Uiteraard is de praktijk voor spoedgevallen de gehele dag bereikbaar via keuzetoets 1 in het telefoonmenu.

Per 1 januari 2023 zal ook het telefonisch spreekuur met de huisarts komen te vervallen. Hiervoor in de plaats komt een gewoon afspraken spreekuur aan het begin van de middag. Tevens is er de mogelijkheid een telefonisch consult met de huisarts aan te vragen. U kunt hiervoor een verzoek doen bij de assistente. U wordt dan op een vooraf afgesproken tijdstip gebeld door de huisarts.

Wist u dat u uw vragen aan de huisarts heel eenvoudig kunt stellen via de patiëntenomgeving op de website?

Huisartsenzorg in de avonden, nachten en weekenden buiten het Graafstroom gebied

Zoals u waarschijnlijk weet neemt huisartsenpraktijk Oud-Alblas deel aan de waarneemgroep ‘Graafstroom’. In dit verband worden de avond-, nacht- en weekenddiensten van de huisartsenpraktijken Oud-Alblas, Bleskensgraaf en Molenaarsgraaf verdeeld. Buiten dit gebied kan er vanuit deze constructie geen huisartsenzorg worden gegarandeerd in de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Om deze zorg wel te kunnen garanderen is er door huisartsenpraktijk Oud-Alblas een overeenkomst gesloten met de huisartsenpost Drechtdokters in Dordrecht. Voor spoedeisende hulpvragen in de avond, nacht en weekenden mogen onze patiënten die woonachtig zijn buiten het Graafstroom gebied zich vanaf 1 januari 2023 wenden tot huisartsenpost Drechtdokters.

Hieronder vindt u de contactgegevens van huisartsenpost Drechtdokters.

Huisartsenpost Drechtdokters
Karel Lotsyweg 10
3318 AL DORDRECHT
078-2020020