Diensten buiten kantooruren

Buiten de dagelijkse openingstijden, de zogenaamde avond-, nacht- en weekend-diensten, werken we samen met de huisartsen dhr den Breejen, dhr. de Rover en dhr van der Wal in onze waarneemgroep “Graafstroom”.
Zij zijn apotheekhoudend en leveren u de medicijnen tijdens hun dienst.

Tijdens de dienst van Huisartsenpraktijk Oud-Alblas worden de medicijnen geleverd door de Thorbecke apotheek door middel van bezorging aan huis of via de praktijk in Oud Alblas. (U hoeft dus zelf niet naar Sliedrecht tenzij u dit wenst.)

Op de doordeweekse dagen heeft elk van ons een vaste avond en nacht dienst. Deze dienst loopt van 17:30 tot de volgende ochtend 07:00 uur en staat hier rechts vermeld.

Tevens kunt u een huisarts in dienst van een van onze praktijken treffen die een enkele keer voor ons waarnemen in de diensten.

Weekend diensten

De weekenddienst duurt van vrijdagavond 17:30 uur tot maandagochtend 07:00 uur en wordt in wisselende volgorde ingevuld door dezelfde huisartsen. Deze diensten worden medegedeeld op de telefoonbeantwoorder van de praktijken. Tevens staat het vermeld op het planbord bij de praktijkingang. Doordat wij op deze kleinschalige manier de diensten invullen heeft u altijd een vertrouwde stem aan de lijn en een vertrouwd gezicht voor u.